AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı açmak ve kapatmak

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, zenginliğe sahip olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, markasını duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında kapı kapatıp açmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin kapısını açmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe kapısını açmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başını kapatıp açmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapi kilidi açmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında kabri açmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir