AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açmak

Kahve falında başı açmak

Kahve falında başı açmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başı açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında başını kapatıp açmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başımı açmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında başı açmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında baş açmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu açmak o masumların bedduasını alacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulur.

Kahve falında oklavayla hamur açmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manav açmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir