AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin kapısını açmak

Kahve falında kabenin kapısını açmak

Kahve falında kabenin kapısını açmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kabenin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında kapı kapatıp açmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabe kapısını açmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin kapısını açmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabri açmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başını kapatıp açmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kapi kilidi açmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında misafire kapıyı açmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir