AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını yaslamak

Kahve falında sırtını yaslamak

Kahve falında sırtını yaslamak muradın yerine geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına inanılır.

Kahve falında sırtını yaslamak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını yaslamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna baş yaslamak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını birine yaslamak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında basini yaslamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir