AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından silahla vurulmak

Kahve falında başından silahla vurulmak

Kahve falında başından silahla vurulmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kazancın devamlı olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işsizseniz işe gireceğinize, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret eder.

Kahve falında başından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında başından silahla vurulmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla başından vurulmak çaresiz kalacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir