AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden silahla vurulmak

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak takdir edileceği işler yapacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kalbinden vurulmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir