AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken silahla vurulmak

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak ticaretinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek mevkie edineceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir