AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla başından vurulmak

Kahve falında silahla başından vurulmak

Kahve falında silahla başından vurulmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında silahla başından vurulmak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında başından silahla vurulmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla başından vurulmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına inanılır.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir