AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında silahla başından vurulmak çok önemli başarılar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında başından silahla vurulmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında karnından silahla vurulmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir