AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında silahla başından vurulmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Kahve falında başından silahla vurulmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek rahatının da yerine geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalettir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir