AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, güçten düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak hayatının afiyette geçeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında kurusıkı görmek hastalıkların şifa bulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak başarılarının bir ömür süreceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında başından silahla vurulmak kıdem atlayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir