AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, toparlanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarından vurulmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sıkıntıların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir