AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kolundan vurulmak

Kahve falında silahla kolundan vurulmak

Kahve falında silahla kolundan vurulmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında silahla enseden vurulmak variyetini çoğaltacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir