Kahve falında başından kurşunlanmak

Kahve falında başından kurşunlanmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında başından kurşunlanmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında başından kurşun yemek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bol rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında kurşun sıkmak hasta olanın da iyileşeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından kurşun yemek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir