AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kazancının çok düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, üstün başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir