AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırttan kurşunlanmak

Kahve falında sırttan kurşunlanmak

Kahve falında sırttan kurşunlanmak evinde bereketin eksik olmayacağına, rızkın genişleyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında sırtından kurşun yemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırttan kurşun yemek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir