AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla başından vurulmak

Kahve falında kurşunla başından vurulmak

Kahve falında kurşunla başından vurulmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, problemlere çözüm bulunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret eder.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir