AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından kurşunla vurulmak

Kahve falında başından kurşunla vurulmak

Kahve falında başından kurşunla vurulmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak parasız kalacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir