AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından kurşun yemek

Kahve falında bacağından kurşun yemek

Kahve falında bacağından kurşun yemek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bacağından kurşun yemek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağına kurşun yemek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak düzenli bir işe girileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak hastalıktan şifa bulmaya, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bacağında kurşun görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun yemek ölmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir