AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından kurşun yemek

Kahve falında başından kurşun yemek

Kahve falında başından kurşun yemek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, güç kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Kahve falında başından kurşun yemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Kahve falında başından kurşunlanmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında alnından kurşun yemek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında karnından kurşun yemek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işarettir.

Kahve falında kalbine kurşun yemek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına kurşun yemek yüzlerin asılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir