AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla vurulmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak ağır günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir