AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yanlışlara düşeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan vurulmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir