AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla vurulmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir