AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak yollarını ayıracağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ömrünün de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir