AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından kurşunla vurulmak

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak işlerin günden güne açılacağına, ömrünün de uzun olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, duygularının ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir