AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında tacı olmak

Kahve falında başında tacı olmak

Kahve falında başında tacı olmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başında tacı olmak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında başına taç giymek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak onun istediği yoldan gideceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Kahve falında başa taç takmak canının sıkılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında tacı olmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında başına taç takmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir