AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına gelin tacı takmak

Kahve falında başına gelin tacı takmak

Kahve falında başına gelin tacı takmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında başına gelin tacı takmak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı takmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başına taç takmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında başına yeşil taç takmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa taç takmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında gelin tacı almak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında gelin tacı görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir