AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına yeşil taç takmak

Kahve falında başına yeşil taç takmak

Kahve falında başına yeşil taç takmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında başına yeşil taç takmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başa taç takmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında başına taç takmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında başına gelin tacı takmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taç takmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına taç giymek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir