AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa taç takmak

Kahve falında başa taç takmak

Kahve falında başa taç takmak rahat bir hayat yaşanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Kahve falında başa taç takmak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Kahve falında başına yeşil taç takmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet eder.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında başa taç takmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başına gelin tacı takmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına taç takmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına taç giymek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında başında tacı olmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir