AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına taç giymek

Kahve falında başına taç giymek

Kahve falında başına taç giymek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına taç giymek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Kahve falında başına taç giymek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorumluluk alacağına işarettir.

Kahve falında başına taç takmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında çiçekten taç görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başına gelin tacı takmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret eder.

Kahve falında başında tacı olmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başa taç takmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir