AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında papağan görmek

Kahve falında başında papağan görmek

Kahve falında başında papağan görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, insanlara iyilik yapmaya, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına inanılır.

Kahve falında başında papağan gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında başında papağan görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil papağan görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında papağan almak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında papağan yavrusu görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk papağan görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında papağan kuşu görmek rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta papağan görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir