AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yavrusu görmek

Kahve falında papağan yavrusu görmek

Kahve falında papağan yavrusu görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında papağan yavrusu gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında papağan yavruları görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yavru papağan görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yavrusu görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü papağan görmek solan yüzünün güleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında papağanlar görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir