AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil papağan görmek

Kahve falında yeşil papağan görmek

Kahve falında yeşil papağan görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulur.

Kahve falında yeşil papağan gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında papağan aldığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yavru papağan görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Kahve falında papağan yumurtası görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mor papağan görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir