AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmayan papağan görmek

Kahve falında konuşmayan papağan görmek

Kahve falında konuşmayan papağan görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan papağan gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan balığı görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gri papağan görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalet eder.

Kahve falında papağanı kafese koymak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir