AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta papağan görmek

Kahve falında ağaçta papağan görmek

Kahve falında ağaçta papağan görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta papağan gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta papağan görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, rahat nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri papağan görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında papağan balığı görmek malının da hiç olacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah papağan görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir