AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında karga görmek

Kahve falında başında karga görmek

Kahve falında başında karga görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, güvenini sarsacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında başında karga gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başında karga görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Kahve falında kedi karga görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında karga sesi görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta karga görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargadan kaçmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında karga yakalamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir