AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi karga görmek

Kahve falında kedi karga görmek

Kahve falında kedi karga görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi karga gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında kedi ve karga görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi karga görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında karga ve kedi görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga doğurmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalettir.

Kahve falında karga sürüsü görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karga uçurmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan karga görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir