AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga sesi görmek

Kahve falında karga sesi görmek

Kahve falında karga sesi görmek ekmeğinin azalmayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında karga sesi gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında karga sesi görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karga sesi duymak tatsız durumlar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında karga boku görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında karga dövmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga ayağı görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı karga görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga olup uçmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir