AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta karga görmek

Kahve falında ağaçta karga görmek

Kahve falında ağaçta karga görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta karga gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında ağaçta karga görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dev karga görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında karga olup uçmak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında karga saldırısına uğramak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga yavrusu sevmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör karga görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük karga görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında karga sevdiğini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir