AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga yakalamak

Kahve falında karga yakalamak

Kahve falında karga yakalamak evine haciz geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Kahve falında karga yakalamak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında karga yakalamak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kargayla konuşmak makbul olan mallar edineceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Kahve falında karga saldırısı görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah karga görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karga ayağı görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga ısırmasını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük karga görmek insanlarla arasının açılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir