AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın başına konduğunu görmek

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karganın başına konduğunu gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek işinde çok ilerleyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek sevindirici şeyler duymaya, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir