AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaların saldırdığını görmek

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırdığını gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında karga saldırdığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında karganın saldırdığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayının birine saldırdığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kurtların saldırdığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya saldırmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir