AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargadan kaçmak

Kahve falında kargadan kaçmak

Kahve falında kargadan kaçmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, güllük gülistanlık olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargadan kaçmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kargadan kaçmak ticarette başarılı olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camda karga görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga uçurmak mesleğinde uzmanlaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında karga kovaladığını görmek servet sahibi olacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek maddi açıdan rahat edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında karga ısırmasını görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kargayı beslemek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir