AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvak giydiğini görmek

Kahve falında duvak giydiğini görmek

Kahve falında duvak giydiğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ününün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında duvak giydiğini gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek dertlerin uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında duvak giydiğini görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında birine duvak takmak tövbe etmeye, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında duvak kesmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Kahve falında başında duvak görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir