AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek girişimlerde bulunacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak saygın biri haline geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir