AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi duvak görmek

Kahve falında mavi duvak görmek

Kahve falında mavi duvak görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi duvak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında mavi duvak görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi duvak takmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını duvaklı görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında duvak dikmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kurulu düzenin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kına duvağı görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kendini duvaklı görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir