AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında bardak kırmak

Kahve falında başında bardak kırmak

Kahve falında başında bardak kırmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, tebrik edileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında başında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Kahve falında başında bardak kırmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bardak kırmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak süzüleceğine, ağlayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında su bardağı kırmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında çok bardak kırmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak kırmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak işlerini büyüteceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir