AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırmak

Kahve falında bardak kırmak

Kahve falında bardak kırmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında bardak kırmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında porselen bardak kırmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak kırmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak kırmak hayal edilen eve kavuşulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında bardak kırmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Kahve falında cam bardağı kırmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir