AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taç takmak

Kahve falında yeşil taç takmak

Kahve falında yeşil taç takmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil taç takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil taç takmak şansının açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başına yeşil taç takmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş taç takmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında papatya tacı takmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çiçekten taç takmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında başına taç takmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına taç takmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalettir.

Kahve falında taç takmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir