AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına taş düştüğünü görmek

Kahve falında başına taş düştüğünü görmek

Kahve falında başına taş düştüğünü görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında başına taş düştüğünü görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başını taşa çarpmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında başına taş yağdığını görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında başına taş düşmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Kahve falında düşüp başını çarpmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir